Meteen naar de inhoud

Wie ben ik

Mijn naam is Esther Kemker-Bleeker. Sinds 2005 ben ik eigenaresse van Logopedie & Dyslexie Bleeker. 
In 2003 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tevens heb ik in 2010 mijn ‘master’ behaald tot dyslexiespecialist/taalspecialist aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Daarnaast volg ik geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de logopedie. Onlangs heb ik een cursus gevolgd voor pré-logopedie. Als pré-logopedist kom ik langs bij ouders thuis en begeleid ik hen bij hun baby/dreumes/peuter als het drinken uit borst/fles/beker niet goed lijkt te gaan(bijvoorbeeld problemen bij het slikken, heel traag drinken).  Ook kijk ik mee als de overgang naar vaste voeding moeizaam verloopt en geef ik ouders hierin adviezen.

Ik ben dus een all-round logopedist met een specialisatie op het gebied van lees- en spellingproblemen/dyslexie en pré-logopedie.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Dyslexie Netwerk Pento. Wij voeren onderzoek en behandeling uit in het kader van de vergoede dyslexiezorg.

Ik ben lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie) Bovendien sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en het dyslexieregister van de NVLF.

Het werk als logopedist boeit mij enorm, omdat het elke keer weer anders is.
Ik werk zowel met jonge kinderen als oudere kinderen. Ook volwassenen die hinder ondervinden op een logopedisch gebied zijn van harte welkom.
Iedereen is verschillend, elk individu is uniek! Een logopedische behandeling moet daarop aangepast worden. Dát maakt mijn werk als logopedist zo interessant.
Ik hoop dat jullie zo een leuke impressie hebben gekregen van mij.

Met hartelijke groeten en misschien tot ziens!
Esther Kemker-Bleeker